Elina Nissinen Palvelut

Asunnon myynti - näin sen teen

1. Arviokäynti

Asunnon myynti alkaa arviokäynnillä, jonka aikana teen kattavan arvion asunnostasi sekä sen arvosta. Haluan myös ehdottomasti kuulla mitä toiveita sinulla on. Otan aina asiakkaideni erilaiset arjet ja elämäntilanteet huomioon myyntiprosessissa.

2. Myyntisuunnitelma

Hyvin suunniteltu myyntisuunnitelma takaa asunnon myynnille parhaan mahdollisen lopputuloksen.

3. Kohteen asiantuntemus

Teen aina huolellisen pohjatyön jokaisen kohteen kanssa ja tilaan tarvittavat asiakirjat, jotka sisältyvät aina palveluuni.

4. Myyntikuvat

Laadukkaat ammattivalokuvaajan ottamat kuvat sisältyvät aina palveluuni.

5. Modernit myyntityökalut

Videot, ilmakuvat, digitaalinen stailaus sekä sähköinen kaupankäynti nopeuttavat kaupankäyntiä.

6. Tehokas markkinointi

Hyvin suunniteltu markkinointi takaa kohteen näkyvyyden ja oikean kohdeyleisön tavoittamisen. Oman mainostoimistomme ansiosta kohteen markkinointi toteutetaan näyttävästi sekä tyylikkäästi.

7. Tehokas myyntiprosessi

Aktiivinen yhteydenpito on avain tehokkaaseen myyntiin. Näytöt toteutetaan ensisijaisesti yksityisnäytöillä, jotta voin palvella potentiaalisia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrin myös aina tekemään myyjän elämästä mahdollisimman vaivatonta näyttöjen osalta.

8. Remontit

Myös ostajan on mahdollista saada konsultaatiota remonttien osalta. Mikäli suunnitelmissa on toteuttaa ostettavaan asuntoon muutoksia kaupanteon jälkeen, on niihin mahdollista tehdä suunnitelma jo etukäteen ostopäätöksen helpottamiseksi.

9. Pankkiyhteistyö

Autan ostajaehdokasta tarvittaessa myös rahoitukseen liittyvissä asioissa ja pankkiyhteystyökumppaneidemme avulla lainalupauksen saaminen on nopeampaa.

10. Turvallinen kaupankäynti

Kaikkien asiakirjojen oikeellisuus sekä juridinen pätevyys tarkastetaan aina joten kaupankäynti on aina kaikille osapuolille turvallista kanssani.

Asunnon myyntistailaus & remontointi

Veloitukseton arviokäynti

Välityspalkkio velattomasta kauppahinnasta

Palveluhinnasto

Välityspalkkio
asunto-osakkeet

Välityspalkkio
kiinteistöt

Vuokrauspalvelu

Muut palvelut

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Ota rohkeasti yhteyttä.