Konsulinkuja 1, Kirkkonummi

 • 556 000 €
 • 125m2
 • 4-5h+k+s+v+lasiteterassi + käyttöullakko + autokatos (yht.järj. mukaan 4-5h+k+s+v)
 • Paritalo
 • 2019
 • Su 24.09.2023
  klo 12:00 - 12:40

Esittely

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
 • Mari Varonen
 • Nord LKV Oy
 • mari@nordlkv.fi
 • 040 680 7752
Esittelyt24.09.2023 12:00 - 12:40
Tervetuloa esittelyyn!

Asunnon perustiedot

Kohdenumero20122517
Sijainti
 • Sundsberg
 • Konsulinkuja 1
 • 02450
 • Kirkkonummi
TyyppiParitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4-5h+k+s+v+lasiteterassi + käyttöullakko + autokatos (yht.järj. mukaan 4-5h+k+s+v)
Asuinpinta-ala m²125 m²
Yhteensä m²125 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaKokonaispinta-ala on 125 m². Huoneiston varaston pinta-ala sisältyy huoneiston neliöihin yhtiöjärjestyksen 4§ mukaan. Huoneiston asuinpinta-ala on 119m² ja varastotila 6m² muuta tilaa. Kokonaispinta-ala 125m². Tilava käyttöullakko ei ole laskettuna mukana neliöissä (arvio n. 15m²).
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2019
Käyttöönottovuosi2019
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta556 000 €
Myyntihinta556 000 €
Yhtiövastike275,00 €
Hoitovastike275,00 €
Vesimaksu
 • 22
 • oma mittari
Autopaikkamaksu10 € / kk
Lisätietoja maksuistaVesimaksu on ennakko ja tasataan mittarin mukaan taloyhtiön määrittämin aikavälein. Lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen 2,2 €/m². Osakas ei tee itse sähkösopimusta, vaan yhtiö veloittaa käytetyn taloussähkön ja auton lataussähkön mittarin mukaan. Energiavastike-ennakko 62,5 €/kk (tämä on nk. käyttösähköennakko). Huoneiston vastikkeet perustuvat yhtiöjärjestyksen mukaiseen 125 m² pinta-alaan. Taloyhtiön seurannan mukaan taloyhtiön aurinkopanelit tuottaa vuosittain yli 100 000 kwh sähköä. Sähkön myyntiä ulos on n. 40 000 kwh/vuodessa eli reilu 7500 €/vuosi. Sundsbergin Solariksen ilmavesilämpöpumput toimivat ensisijaisesti asuntojen katolle sijoitettavilla aurinkopaneeleilla. Lämmin käyttövesi ja lämmitys saadaan Aurinkovarastomoduulista. Aurinkopaneelien tuottama sähkö on taloyhtiön omaisuutta. Sähkön ylijäämätuotanto on myytävissä Carunan sähköverkkoon tai käytettävissä vaikkapa sähköauton tai sähköpyörän lataukseen. Veden kulutuksen tasaus mittarin mukaan. Lämmin vesi 9,0529 €/m3, kylmä 5,0096 €/m3. Sähkön kulutuslukeman hinta 0,1546 €/kwh (käyttösähkö + autopaikan sähkö). Tämä on ajalta 1-6/2023, kulutus tasataan taloyhtiön toteutuneiden kulujen mukaan sen hetkisen sähköhinnan pohjalta (tämä oli aikaisempia tasauslaskuja suurempi hinta). Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 15.3.2023 valtuutettiin hallitus perimään tai jättää perimättä tarvittaessa 1-2 kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Yhtiöjärjestyksessä 5§ autopaikkavastikkeiden keräämisestä ja hoitovastikkeen keräämisestä 6 § autopaikkojen jakamisesta

Asunnon lisätiedot

Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausAsunnossa on 6m² "varastotila", joka soveltuu niin työtilaksi, tai vierastilaksi, kodinhoitotilaksi tai harrastetilaksi. Varastotilassa on ikkunallinen ovi ja laattalattia, seinät maalattu. Tilava lasiterassi, johon paistaa aurinko mukavasti. Terassilla aurinkoverhot katossa.
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Tehdyt korjaukset8/2021 Teetetty 20m² lasiterassi Cover Global Oy (yhtiön lupa ja rakennuslupa tehty, osakkaan vastuulla). 2023 Sähköauton latauslaitteen asennus
EnergialuokkaA2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausMuu
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotAurinkopaneleista saadaan vuosittain yli 100 000 kwh sähköä ja ylijäämää voidaan myydä ulos. Aurinkopanelien avulla yhtiölle kertynyt tuottoja vuoden 2022 aikana 40 884,80 kWh - 7 338,75 € (= ulos myyty panelien tuottama sähkö).

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • Pulpetti
 • Pelti
Keittiön kuvaus
 • Tyylikäs ja moderni Ala carte keittiö Mielen kodinkonein. U-mallinen keittiö on avoin olohuoneen suuntaan ja työtasolla saareke, joka toimii aamiaistasona olohuoneen puolella. Työtaso laminaattia ja välitila laminaatti. Kodinkoneet Miele: Jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, uuni sekä induktio liesitaso. Liesituuletin Franke. Lattia parkettia, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Moderni kylpyhuone valkoisen ja harmaan sävysin laatoin. Tilassa suihku, taitettava suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi, valopeili. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys. Eteisestä käynti kodinhoitohuoneeseen/kylpyhuoneeseen. Tilassa suihku, taitettava suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, ikkuna, paikka pesutornille, pesukoneliitäntä. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:2
 • Eteisestä käynti erilliseen wc:hen, jossa wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, valopeili. Lattia laattaa, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
 • Kylpyhuoneen yhteydessä oma sauna, jossa Harvian pilarikiuas. Lattia laattaa, seinät puupanelia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Laatoitetusta eteisestä käynti kylpyhuoneeseen, jossa kodinhoitotilat.
Olohuoneen kuvaus
 • Asunnon oleskelutilat ovat vaikuttavan kokoiset ja ihanan avonaiset. Täällä on tilaa lasten tehdä kärrynpyöriä ja mahtuu oleskelemaan isompikin joukko. Olohuoneessa on varaus yhdelle makuuhuoneelle, jonka voi toteuttaa vaikka lasiliukuovin. Keittiö on avoin ja avaruutta riittää oleskelutiloissa. Oleskelutiloista on käynti lasiovesta etupihan terassille. Lattia parkettia, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • Asunnossa kolme makuuhuonetta ja olohuoneessa varaus neljännelle. Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa säilytystilaa. Lattia parkettia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotHuoneistolla todella reilun kokoinen käyttöullakko, jonne alas vedettävät tikkaat oleskelutiloissa. Käyttöullakon koko noin 15m². Paritalon tekniikka sijaitsee paritalon toisen huoneiston käyttöullakolla (G2). Huoneistolle myös oma lämmin häkkivarasto yhtiön väestönsuojassa F-talon alla. Väestönsuojassa on myös yhtiön tilavat ulkoiluvälinevarastot.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Sundsbergin Solaris, Kirkkonummi
Isännöitsijän yhteystiedotWalttari Oy. Kirkkotallintie 2, 02400 Kirkkonummi. Isännöitsijä Aleksi Keskinen, 040 509 1610 / aleksi@walttari.fi
Taloyhtiössä muutaTuulettuva alapohja. Vallox ilmanvaihtokone lämmöntalteenotolla. Vesikiertoinen lattialämmitys. Väestönsuoja, huoneistokohtaiset varastot sekä tilava ulkoiluvälinevarasto. Yhtiön pihalla on 2 lasten leikkipaikkaa, jotka ovat Sundsbergin käytäntöjen mukaan koko alueella kaikkien käytössä. Ilmanvaihto koneellinen tulo/poisto. Vallox ilmanvaihtokone lämmöntalteenotolla. Vesikiertoinen lattialämmitys. Rakennuttaja on suorittanut takuukorjaustöitä ja rakennusviranomaisen lopputarkastus on hyväksytty 3.2.2023. Takuukorjauksia vastaan on rakennusvaiheen jälkeinen 174 316 euron vakuus pidätetty siihen asti, kun hallitus päättää sen vapauttaa. 1v-takuukorjaukset ovat enimmäkseen tehty viimeisiä viimeistelyjä vailla. Isännöitsijäntodistuksen mukaan talon F alle sijoitetaan huoneistokohtaisia irtaimistovarastoja, talotekniikan vaatimat tilat järjestelmineen, mahdollinen polkupyörä- ja ulkoiluvälinevarato sekä väestönsuoja, joka jäävät yhtiön hallintaan. Taloyhtiö voi päättää muiden toiminteiden sijoittamisesta talon F alle sijoittuviin tiloihin. Muita yhtiön hallintaan jääviä tiloja ovat jätteelle tarkoitettu keräyspiste sekä leikkipaikka. Lisäksi yhtiön välittömään hallintaan jäävät edellä huoneistoluettelossa kohdistamatta olevat autopaikat. Yhtiöjärjestyksessä säännöt mm. vastikkeista ja veden ja sähkön mittaamisesta, autopaikkojen käytännöistä, yhteisen katoksen käytöstä jne. Yhteisjärjestely As Oy Sundsbergin Helioksen kanssa yhtiö sekä As Oy Sundsbergin Helios vastaavat asuinhuoneistonsa pinta-alojen suhteessa yhtiöiden väliin rakennettavan Konsulinraitin kunnossapitokustannuksista niiltä osin kuin Kirkkonummen kunta ei vastaisi sanotusta kunnossapidosta.
EnergialuokkaA2018
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2023 Palovaroittimien paristojen vaihto (vaihdetaan kolmen vuoden välein yhtiön toimesta) 2024 Salaojien toiminnan tarkastus Ilmanvaihtosuodattimien vaihto 2 krt vuodessa
Tontin pinta-ala11671 m²
Tontin omistusOma

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutKoulu, 5 päiväkotia sekä lähikauppa ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät omalta kylältä. Lähialueelta löytyy lisää palveluita sekä terveydenhuoltoa sekä paljon harrastusmahdollisuuksia ja Kirkkonummelta löytyy mm. 10 uimarantaa, joista läheltä mm. Sundsberg Sipulinranta, Luoma Vitträsk, Svartvik Vitträsk
Lisätietoa palveluistaK-market, Sundet Gym (lastennurkka, jumpat), Omppukerho (ilmainen), rantasauna (asukasyhd. vuokraa), soutuvene klubi, vuokraviljelypalstaa, BMX-rata, luontopolku. Masala: Terveyskeskus, neuvola, Masalan monitoimitalo (kirjasto, nuorisotila), Masalan Portin liiketila (lounasrav.Pisara, fysioter., vuokr. liike- ja varastotilaa), K-market ja S-market, apteekki, lounasravintola, pizzeria, kauneushoitola, talialainen herkkukauppa, Masalan nuorisoteatteri, muutama parturikampaaja. Urheilupuisto, tekonurmi, pururata, Lähitapiola Arena, Crossfit Kirkkonummi.
LiikenneyhteydetBussipysäkki Sunsberginraitti, Sundetin Puistotie 1200m, (reitit 171, 172, 173, 901), liittymäreitit Isosta Omenasta metroon, Masalan juna-asema 2 km. Länsiväylän moottoritie ja kehä III tekee liikkumisen myös autolla sujuvaksi. Autolla Ruoholahteen n. 20 min.
PäiväkotiNorlandia Taapero 850 m, Norlandia Kartano 800 m, Norlandia Linna 800 m, Pilke Tiedepäiväkoti Kaste (hirsipäiväkoti, ruotsinkielinen ryhmä hakeutumassa palvelusetelituottajaksi) 350m, Kartanonrannan päiväkoti (kunnallinen) 1100m, Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvik 5 km, Bobäcks förskola 4,5 km, Murut Solstugan Heikkilä (suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti) 8,3 km, Hommas daghem (kunnallinen ruotsinkielinen) 2,8 km
KoulutTurvallinen koulumatka Musketöörin puiston kautta Kartanonrannan kouluun (ala-aste, iltapäiväkerho sekä ulkoilupainotteinen iltapäiväkerho) 1100 m, Masalassa Nissnikun koulu (yläaste) 2,3 km sekä Masalan koulu (ala-ste) 3,2 km sekä ruotsinkielinen Bobäck skola 4,5 km

Kuvat

Kiinteistönvälittäjä

Mari Varonen

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, DI
 • Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2015
 • Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV suoritettu 2016
 • Kiinteistönvälitysalan Bonari-koulutus 2015
 • Uudistuotannon myynnin koulutusohjelman Uudari sertit 1 ja 2
 • Diplomi-insinööri ja pitkä ura takana niin operatiivisen toiminnan johdossa, konseptoinnissa sekä kehittämisessä (mm. tehtaan rakennusprojekti, pesulan käynnistä, pesulan johto, sertifikaattien rakentaminen jne).

Pyydä asiakirjat tai sovi esittely

 • Hidden
 • Hidden