Krattivuorentie 14, Espoo

 • 618 000 €
 • 154m2
 • 6h+k+rt+kph+s+2xwc+v (yj:n mukaa 6 h+k)
 • Paritalo
 • 1982

Esittely

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
 • Karolina Mattsson-Nordberg
 • Nord LKV Oy
 • karolina@nordlkv.fi
 • 050 4754 661

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21414225
Sijainti
 • Laurinlahti
 • Krattivuorentie 14
 • 02320
 • Espoo
TyyppiParitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä6h+k+rt+kph+s+2xwc+v (yj:n mukaa 6 h+k)
Asuinpinta-ala m²154 m²
Yhteensä m²154 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaHuoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 154 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kerros1
Kerroksia3
Rakennusvuosi (päättynyt)1982
Käyttöönottovuosi1982
Vapautuminen1 kk kaupanteosta sopimuksen mukaan.

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta618 000 €
Myyntihinta573 617,42 €
Velkaosuus44 382,58 €
Yhtiövastike1 020 €
Rahoitusvastike520,00 €
Hoitovastike500,00 €
Vesimaksu
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaHuoneistoissa on lämmön ja veden kulutusmittarit. Vastiketasaus tehdään kerran vuodessa kulutuksen mukaan. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 11.10.2023 on päätetty, että hallitus valtuutettiin tarvittaessa keräämään kolme (3) ylimääräistä hoitovastiketta.

Asunnon lisätiedot

Sauna
 • oma sauna
Tulisija
 • takka, muu
 • ulkotakka yläkerran terassilla
Tilojen kuvausTunnelmallisessa takkahuoneessa avotakka, seinät maalattu tiili ja lattia laminaatti. Yläkerran terassiparvekkeella myös ulkotakka. Molempia takkoja käytetty, ja nuohottu vuosittain. Kaksi vaatehuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa (nyt työhuonekäytössä) lattiassa luukun alla säilytystilaa. Tilava eteinen, jossa liukuovikaapisto, seinät maalattu ja lattia laatta sekä lattialämmitys. Yläkerrassa ilmalämpöpumppu (asennettu 07/2022).
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: etelä, länsi
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Tehdyt korjaukset 04/2016: - kph, sauna, erillinen wc saneerattu (vesieristeet, pinnat, kalusteet, sähköinen lattialämmitys) - asunnon pinnat uusittu; seinät tasoitettu, maalattu, osa katoista maalattu, lattiat uusittu laminaattilattiaksi, eteisen laattalattia vaihdettu uuteen ja asennettu sähköinen lattialämmitys, portaisiin asennettu tammiset askelmat - keittiöön uusi välitilan laatta, tasot vaihdettu massiivipuu tasoiksi, vetimet, allas ja hana vaihdettu 2019: - takkahuoneen katto uusittu ja samalla valaistus uusittu (ledit) 2020: - uusi astianpesukone 2021: - takapihan remontti (terassi, kivetykset, istutukset, istutusaltaat) 2022/07: - ilmalämpöpumppu asennettu Edellisen omistajan toimesta uusittu keittiö arviolta v. 2009.
EnergialuokkaD2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko, ilmalämpöpumppu, muu
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotMyynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat puoliksi välitysliikkeet: Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8, virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Mika Grönlund Oy LKV y-tunnus: 3165163-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki. Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: tiili
Katto
 • tasa
 • huopa
Keittiön kuvaus
 • Avokeittiössä runsaasti kaappi- ja säilytystilaa. Jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin (hormi), astianpesukone. Massiivipuu tasot, välitila laatta, seinät maalattu, lattia laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Moderni tilava kylpyhuone. Kaksi suihkua, taso, jonka alla laatikosto ja paikat pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesukoneliitäntä). Lisäksi peili, allaskaappi, wc-istuin. Katto sormipaneeli, seinät ja lattia laatta sekä lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
 • Peili, allaskaappi, seinäkaapit, wc-istuin, bidee-suihku. Seinät ja lattia laatta sekä lattialämmitys.
Saunan kuvaus
 • Kylpyhuoneen yhteydessä sauna, jossa seinät puupaneeli ja lattia laatta sekä lattialämmitys. Harvian sähkökiuas (pilarikiuas).
Olohuoneen kuvaus
 • Isot ikkunat tuovat valoa tähän upeaan avaraan olohuoneeseen, josta käynti omalle pihalle. Seinät maalattu tiili ja lattia laminaatti. Pari porrasta ylempänä avokeittiön vieressä ruokailutila, johon mahtuu isompikin ruokapöytä ja valoa tulee kattoikkunasta kauniisti tähän tilaan. Seinät maalattu tiili ja lattia laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Neljä hyvän kokoista makuuhuonetta. Kolmessa makuuhuoneessa vaatekaapit. Yläkerrassa ja alakerrassa vaatehuoneet. Seinät maalattu ja lattia laminaatti.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Merilauri
Isännöitsijän yhteystiedotVille Kivikoski, hpj Krattivuorentie 14 A 02320 Espoo (omatoiminen isännöinti, kirjanpito ulkoistettu)
Taloyhtiössä muutaUlkoiluvälinevarasto, asuntokohtaiset verkkovarastot, kaapeli-tv. Lisäksi huoneistojen sisäänkäynnin vieressä oma varasto (kylmä).
EnergialuokkaD2013
Autokatospaikkoja10
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2023: ulko- ja terassiovien sekä kaikkien ikkunoiden (pl. kattoikkunat) uusinta, asuntokohtaisten vesi- ja lämpömittareiden uusinta sekä säätö, asuntojen lämmityspattereiden termostaattiventtiilit käytiin läpi, säädettiin ja rikkinäiset vaihdettiin. 2022: jätevesikaivojen pumppujen sähkövian korjaus, käyttövesiputkiston pienen vuodon korjaus (F.n edusta), raitin loppupään vedenpoiston korjaus 2021: lämmitys- ja käyttöveden syöttöputkien uusinta (I/K-talo), terassin ulkoportaiden vesieritys ja laatoitus (E ja G), ulkoportaiden ja parvekkeen tasoitus, vesieritys ja puuritilän asennus (F), terassin kaiteen uusiminen (I), kylpyhuoneen korjaus (F) 2020: vesivuotojen selvittäminen ja korjaus (C ja I), osan ikkunoista vaihto uusin vesivuotokorjauksen yhteydessä (C ja I), ikkunoiden kuntoarvion teettäminen, terassin piikkaus, tasoitus ja laatoitus (K), kattoikkunan lasituksen tiivistys (B) 2019: kattoikkunan vuodon korjaus ja uusi lasielementti (D) 2018: jätevesikaivon pumppujen tarkastus, bitumikattojen tarkastus ja korjaus tarpeellisin osin, kattopeltien saumauksien tarkastus ja korjaus tarpeellisin osin, puiden kaato, kattoikkunoiden vuodon korjaus (A ja C), valokuituyhteyden kytkentä taloyhtiön jakamoon 2017: asuntokohtaisten ilmastointijärjestelmien puhdistus ja toiminnan tarkistus, patteritermostaattiventtiilien tarkistus ja uusinta, asuntojen E, F, G ja H terassien pintakunnostus ja rikkoutuneiden kaidelasien vaihto sekä H-asunnon parvekkeen vedeneristys ja uudelleenlaatoitus, autokatoksen rännin asennus, asunnon C parvekkeen ulko-oven uusinta 2016: terassien F, G ja H kaidepuiden uusiminen, sadeveden poistoputkien uusiminen F ja H sekä rapautuneiden betonien korjaus H, autokatoksen metallipintojen ruosteenesto ja maalaus, puuosien maalaus, viemärien kuvauksen aiheuttamat korjaustoimet, pihavalojen puutteiden ja asunnon A parvekkeen lämmitysvastuksen korjaus 2015: pysty- ja pohjaviemäreiden sekä asuntojen keittiö- ja suihkuhuoneviemäreiden painehuuhtelu ja kuvaus (2 kpl/asunto), asuntojen F ja K:n kohdalla olevat lämminvesiputkien korjauskaivantojen kuivaus ja peittäminen, terassin A poistoputken korjauksen loppuunsaattaminen, asuntojen A-D kattolyhdyn peltien saumausten uusiminen aloitettu, jatkuu vielä vuoden 2016 puolelle, kahden puun kaato ja kantojyrsintä alaraitilla 2014: terassien A, B, C ja I peruskorjauksen loppuunsaattaminen, tiiliverhouksien korjaus, jätekatoksen oven lukitus ja ikkunoiden varustaminen metallisilla suojaverkoilla 2013: taloyhtiöiden välinen raja-aita uusittu, autokatoksen takaseinän laudat uusittu, lämpöjohtoverkoston vuotojen korjaus (2 kpl), terassien A, B, C ja I peruskorjaus (alkuosa vuonna 2012) 2012: lämmönjakokeskus uusittu 2007: vesikattojen uusiminen Erillinen liite.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2023: Ulko- ja terassiovien sekä kaikkien ikkunoiden (pl. kattoikkunat) uusinta (TEHTY), asuntokohtaisten vesi- ja lämpömittareiden uusinta sekä säätö (TEHTY), julkisivumuurauksen tuuletusrakojen avaaminen ja lisääminen 2024: kuntoarvion ja tarvittaessa tarkempien kuntotutkimusten teettäminen putkistoille, kaivoille, salaojille, sokkeleille, julkisivuille ja talovarastolle sekä näistä saadun tiedon tuella tulevien korjausten suunnittelu ja aikatauluttaminen (PTS), pergoloiden kunnostaminen, puu- ja metalliosien huoltomaalaukset (mm. taloyhtiöiden välinen aita, metalli-ikkunoiden karmit), lämpökiertopumpun ja lämmönsiirtimen tarkastus (ml. tarvittavat säädöt) 2025: talovaraston tarvittavat korjaustoimenpiteet, julkisivumuurauksen tarvittavat korjaustoimenpiteet, salaojien ja sokkelien tarvittavat korjaustoimenpiteet 2026: linjasaneerauksen suunnittelu (mikäli tarpeen) 2027: tavanomaisia kunnossapitotoimenpiteitä (tarkentuu myöhemmin) Lisäksi hybridi-/sähköautojen latauksen mahdollistaminen.
Tontin pinta-ala4750 m²
Tontin omistusOma

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutKauppakeskus Lippulaiva n. 1,5 km
LiikenneyhteydetEspoonlahden metroasema n. 1,5 km Bussipysäkki (linja 147) n. 500 m
PäiväkotiKipparin päiväkoti n. 900 m Saapasaukion päiväkoti n. 900 m Laurinlahden päiväkoti n. 800 m Merenkulkijan päiväkoti n. 1,3 km Skepparbackens daghem n. 1,2 km Aallonhuipun päiväkoti n. 1,6 km Espoonlahden päiväkoti n. 1,2 km Maininginpäiväkoti n. 2,6 km Klippans daghem n. 2 km Soukan päiväkoti n. 3 km
KoulutLaurinlahden koulu n. 2,3 km Mainingin koulu n. 2,6 km Storängenin koulu n. 1 km Soukan koulu n. 2,9 km Espoonlahden lukio n.2,5 km Mattlidens gymnasium n. 8 km Matinkylän lukio n. 8 km

Kuvat

Kiinteistönvälittäjä

Karolina Mattsson-Nordberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT
 • Olen tehnyt myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa töitä yli 30 vuotta
 • Viimeiset 5 vuotta olen toiminut erittäin menestyksekkäästi laillistettuna kiinteistönvälittäjänä
 • Toimin kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla

Pyydä asiakirjat tai sovi esittely

 • Hidden
 • Hidden