Saariniemenkatu 2, Helsinki

 • 417 000 €
 • 45m2
 • 2h+avok+kph+vh (yj:n mukaan 2h+kk+kph)
 • Kerrostalo
 • 1908

Esittely

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
 • Karolina Mattsson-Nordberg
 • Nord LKV Oy
 • karolina@nordlkv.fi
 • 050 4754 661

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21520651
Sijainti
 • Hakaniemi
 • Saariniemenkatu 2
 • 00530
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h+avok+kph+vh (yj:n mukaan 2h+kk+kph)
Asuinpinta-ala m²45 m²
Yhteensä m²45 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaHuoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 45 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu.
Kerros3
Kerroksia4
Rakennusvuosi (päättynyt)1908
Käyttöönottovuosi1908
Vapautuminen1-3 kk kaupanteosta sopimuksen mukaan.

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta417 000 €
Myyntihinta417 000 €
Yhtiövastike189,00 €
Vesimaksu
 • 27
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaVesimaksuennakko 27 €/hlö/kk. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 20.04.2023 päätettiin valtuuttaa hallitus perimään tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet tarvittaessa sekä päätettiin myöntää valtuudet hallitukselle muuttaa pääomavastikkeita tarvittaessa vastaamaan lainanhoitokuluja. Päätös on voimassa tästä yhtiökokouksesta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Asunnon lisätiedot

Tilojen kuvausVaatehuoneessa hylly-ja kaappitilaa, ja Inarian peililiukuovi makuuhuoneeseen.
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Tehdyt korjauksetAsunto remontoitu kokonaan v.2022 linjasaneerauksen yhteydessä; keittiö, kylpyhuone, vaatehuone, seinät ja katot maalattu, keittiössä katto uusittu, lattia hiottu ja lakattu. Em. korjauksiin liittyvät suunnitelmat ja asiakirjat on toimitettu yhtiölle.
EnergialuokkaD2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko, muu

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: tiili
Katto
 • harja
 • pelti
Keittiön kuvaus
 • Vaalea laadukas Puustellin keittiö. Jääpakastinkaappi Electrolux, In-Nova Smart liesituuletin ja muut kodinkoneet Bosch; induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni. Seinät maalattu, välitila maitolasi, puulattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, seinäkaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä. Seinät ja lattia laatta sekä lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
 • Olohuone, yhdellä seinälla korkeat vaatekomerot. Seinät maalattu ja puulattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Makuuhuone, jonka yhteydessä vaatehuone. Seinät maalattu ja puulattia.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Pitkänsillanranta 13
Isännöitsijän yhteystiedotJorma Alatorvinen Isännöinti Kauvanto Kansakoulukuja 3 B, 00100 Helsinki kauvanto@kauvanto.fi 0407214000
Taloyhtiössä muutaHuoneistokohtainen kellarivarasto ja ullakkovarasto, urheiluvälinevarasto, kaapelitelevisio, laajakaista Welho DNA. Kellarikerroksessa varastot 2 kpl, yht. 188 m². Yhtiö on hankkinut osakehuoneiston A 1 omistukseensa 21.06.2023, osake on tällä hetkellä tsto, lisätiedot erillisenä liitteenä. Ylimääräinen yhtiökokous 10.10.2023 käsitelty yhtiöjärjestyksen muutosta (erillisenä liitteenä ehdotettu uusi yhtiöjärjestys) sekä päivitettyjen järjestyssääntöjen hyväksyminen. Uusi yhtiöjärjestys on työn alla ja määräpäivä siinä on PRH:een 31.5.2024 isännöitsijältä saadun tiedon mukaan. Yj 6 § Osakkeenomistaja on velvollinen omalla kustannuksellaan toimittamaan huoneistossaan sisäkorjaukset. Yhtiö korjauttaa kuitenkin lämpö-, vesi-, ja viemärijohdot, jotka olivat huoneistossa, kun se luovutettiin osakkeenomistajalle, tai jotka yhtiö on myöhemmin huoneistoon laitattanut. Yhtiö suorittaa sähköjohtojen korjaukset mittariin saakka. Yhtiö ei ole velvollinen kustantamaan edellä mainittuja korjauksia, jos osakkeenomistaja tai muu huoneiston haltija on aiheuttanut vian tahallisesti tai ilmeisellä huolimattomuudella. Yj 7 § Vastuu saniteetti-ja märkätilojen kaikista jälkikäteen tehdyistä muutostöistä siirtyy osakkeenomistajalle ja osakesiirtojen yhteydessä myös uudelle omistajalle, mikäli osakas ei ole hakenut muutoslupaa hallitukselta, eikä muutostöitä ole valvottu ja hyväksytty.
EnergialuokkaD2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2022: etäluettavat huoneistokohtaiset vesimittarit, ovipuhelinjärjestelmän asentaminen, huoneistokohtaisen sähkö- ja atk-keskuksen sekä dataverkkojen uusiminen, hormien kunnostus tarvittavin osin ja huoneistokohtaisten Velco-venttiilien asennus linjasaneerauksen yhteydessä, patteriverkoston termostaattien uusiminen ja verkoston tasapainottaminen, yleisten tilojen palovaroitinjärjestelmä, yleisten sisätilojen (kellari, ullakko, rappukäytävät) valaistuksen uusiminen, kellaritilan ja polkupyörävaraston kunnostaminen, märkätilojen peruskorjaukset linjasaneerauksen yhteydessä 2022-2021: perinteinen linjasaneeraushanke 2021: lukitusjärjestelmän päivitys 2021-2019: linjasaneerauksen hanke- ja toteutussuunnittelu 2019: sähköpääkeskuksen uusiminen 2018: peltikaton kuntokartoitus ja paikkamaalaus, kellaritason viemäreiden ja käyttövesiputkistojen uusiminen sekä tonttiviemärin sukitus 2018- 2016: piha-alueen kunnostustöitä: Saariniemenkadun puolen istutusaltaan salaojitus, rakennuksen sokkelin ruiskubetonivahvistus ja kosteuseristys sekä ikkunoiden edessä olevien suuojamuurien rakentaminen. Alueen suojakaiteiden, kivitöiden ja istutusten uusiminen 2016: A-katuoven kunnostus, 2 muun katuoven sekä piha- ja parvekeovien uusiminen, sisäpihan puoleisten ikkunoiden huoltomaalaus, kellaritason mittaukset ja digipiirustukset 2014: märkätilojen digimittaukset ja piirustukset, märkätilojen tarkastukset ja pienten vaurioiden korjaukset 2012: vesikaton maalaus 2011: parvekeovien ja ikkunoiden maalaus, putkiston rtg- ja videokuvaus (kellari) 2010: lämmönjakohuoneen kunnostus ja laitteiden uusinta 2009: pihan sadevesiviemärilinjan muutostyö 2008-2007: kadunpuoleisten ikkunoiden kunnostus 2005: vesikaton maalaus 2003: viemäreiden huuhtelu ja kuvaus 2000: pihan asfaltointi 1999: porrashuoneet maalaus 1996: julkisivut, parvekkeet korjaus ja maalaus, ulkoikkunoiden korjaus ja maalaus, vesikatto korjaus ja maalaus 1962: putkisto
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2024: kiinteistökeskuksen lattialämmitysryhmiin kWh mittarit 2024-2027 - jätesuojien rakentaminen - porttikongin rappauksen ja maalauksen korjaus sekä valaistuksen uusiminen sekä sisäpihan puoleisten ulkoseinien alaosien rappausten ja maalausten korjaus - kadunpuoleisten ikkunoiden kuntoarvionti ja huoltomaalaus, porttikongin kunnostus - peltikaton huolto sekä rännien ja syöksytorvien kunnostus - vanhan TV kaapeloinnin purku
Tontin pinta-ala778 m²
Tontin omistusOma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Kuvat

Kiinteistönvälittäjä

Karolina Mattsson-Nordberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, Partner
 • Olen tehnyt myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa töitä yli 30 vuotta
 • Viimeiset 5 vuotta olen toiminut erittäin menestyksekkäästi laillistettuna kiinteistönvälittäjänä
 • Toimin kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla

Pyydä asiakirjat tai sovi esittely

 • Hidden
 • Hidden