Sarvvikintie 12, Kirkkonummi

 • 345 000 €
 • 68m2
 • 3h+kt+s+terassi (yhtiöjärj. mukaan 3h+kt+s)
 • Rivitalo
 • 2022
 • Su 26.05.2024
  klo 17:15 - 17:45

Esittely

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
 • Mari Varonen
 • Nord LKV Oy
 • mari@nordlkv.fi
 • 040 680 7752

Asunnon perustiedot

Kohdenumero20551716
Sijainti
 • Sarvvik
 • Sarvvikintie 12
 • 02390
 • Kirkkonummi
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h+kt+s+terassi (yhtiöjärj. mukaan 3h+kt+s)
Asuinpinta-ala m²68 m²
Yhteensä m²68 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaIsännöitsijäntodistuksen mukaan pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti.
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2022
Käyttöönottovuosi2022
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta345 000 €
Myyntihinta345 000 €
Yhtiövastike292,40 €
Hoitovastike292,40 €
Vesimaksu
 • 25
 • oma mittari
Autopaikkamaksu17.2 € / kk
Lisätietoja maksuistaKäyttövedestä suoritetaan vesivastike, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Huoneistokohtainen kuukausittainen vedenkulutus arvioidaan perustuen huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärään ja tasataan vähintään kerran vuodessa käyttäen tasauslaskutuksessa perusteena huoneistoihin asennettujen mittareiden osoittamia kulutuslukuja Yhtiöjärjestelmän mukaan autopaikkojen pääomavastikkeen osalta käytetään hoitovastikkeen suuruuden vastikeperusteena 4m². Pääomavastikkeet on yhtiössä tuloutettava siltä osin, kun tuloutus ei tarkoituksenmukaisten veropoistojen tultua hyödynnetyiksi johda yhtiölle verotettavan tulon muodostumiseen. Huoneistossa kulutetusta sähköstä ei makseta vastiketta, vaan kukin osakkeenomistaja maksaa huoneistossa kulutetun sähkön suoraan toimittajalle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti. Kauppakirja toimitettava isännöintitoimistoon vastikemaksujen laskemista varten. -päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkeiden maksamien pääomavastikkeiden lainanlyhennysosuuden ja osakaslyhennysten määrällä. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä tarvittaessa ylimääräinen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet korottaa tai laskea pääomavastikkeen tasoa korkokannan kehityksen niin vaatiessa tai salliessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet teettää yksivuotistarkastuksen ennakkotarkastus. Päätettiin lunastaa maanomistajilta niiden huoneistojen suuruinen määräosa tontista, joiden osakkeenomistajat ovat tontin lunastamisesta sitoumuksen allekirjoittaneet. OSAKELUETTELON SIIRTO MAANMITTAUSLAITOKSELLE Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Yhtiökokous 2024 ja tilinpäätös 2023 Isännöitsijältä saadun tiedon 7.5.2024 mukaan tilinpäätös on valmistunut ja on tällä hetkellä tilintarkastajalla. Yhtiökokous tullaan pitämään toukokuun lopussa. Vielä emme ole päässeet kokouskutsuja lähettämään. Hoitopuolen vastikkeisiin ei esitetä korotuksia. Yhtiön maksuvalmius on tällä hetkellä hyvä.

Asunnon lisätiedot

Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausEteisessä peililiukuovikaappi ja lattia laminaattia. Seinät maalattu. Tarvittaessa keittiön pieni avohylly.
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Tehdyt korjauksetRakennusvaiheen lisätyöt: - Induktio keittotaso - Musta keittiöhana - Valkoinen välitilalasi - Kalusteeseen integroitava mikroaaltouuni - Kalustepeitteinen astianpesukone - Kalustepeitteinen jääkaappipakastin - Musta keittiön runko, sivulevyt ja ovilevyt - Vetimettömät seinäkaapit - Musta listavedin kaapin oveen Muuton jälkeen: - Lämmitystolpan muutos lataustolpaksi, syksy 2023
EnergialuokkaB2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko, muu
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotMyynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, betoni
Katto
 • harja
Keittiön kuvaus
 • Avonainen Puustelli keittiö trendikkään mustan ja puun väreissä. Integroitu Siemens jääkaappi ja pakastin (päällekkäin), Siemens astianpesukone integroitu, uuni ja induktioliesi Siemens, Siemens integroitu mikroaaltouuni. Liesituuletin Swegon Casa. Pöytätaso laminaattia, välitila lasia. Lattia laminaattia. Seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Harmonisen värein sisustettu kylpyhuone. Tilassa suihku, taitettava suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, allaslaatikosto, peilikaappi, paikka pesutornille, pesukoneliitäntä, ilmanvaihtokone Swegon, pyykkikaappi. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Lattialämmitys (sähkö).
Saunan kuvaus
 • Kylpyhuoneesta käynti saunaan, jossa Harvia kiuas. Saunassa kirkas lasiovi. Lattia laattaa, seinät puupanelia.
Olohuoneen kuvaus
 • Oleskelutilat ovat avarat ja tilaan tulee paljon valoa niin ruokailutilan kuin oleskelutilan ikkunoista. Tilaan mahtuu niin ruokailuryhmä kuin sohvaryhmä. Avonainen keittiö yhdistyy saumattomasti tilaan. Tilasta käynti terassille, josta osa katettu. Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 2
 • Kaksi makuuhuonetta, joissa isommassa on pitkä rivi kaappeja. Tilaa löytyy vaikka työpisteelle. Pienemmässä makuuhuoneessa on myös kaappeja. Molemmissa lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotHuoneistolle kuuluu erillinen lukollinen häkkivarasto (kylmä). Talon luhtiportaikossa on 4 asunnon yhteinen ulkoiluvälinevarasto.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Sarfvikin Kaari Kirkkonummi
Isännöitsijän yhteystiedotIsännöitsijätoimisto Hanninen Oy Isännöitsijä Teea Hiekkavuo 09 8874 0413 teea.hanninen@ithanninen@fi Ankkuritie 5D 02320 Espoo 09 887 4040
Taloyhtiössä muutaKoneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Taloyhtiö on valinnaisella vuokratontilla, mutta myytävän huoneiston tonttiosuus on lunastettu. Taloyhtiön osakelukumäärä on yhteensä 14358. Yhtiön välittömään hallintaan jäävät irtaimistovarastot (kylmät) erillisissä varastorakennuksissa, ulkovälinevarastot luhtiportaiden alla, tekniset tilat sekä piha-alueet lukuun ottamatta huoneistokohtaisia terasseja, parvekkeita ja piha-alueita.
EnergialuokkaB2018
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitTaloyhtiössä tiedossa ei oleellisia korjaus- tai muutostöitä.
Tontin pinta-ala1162 m²
Tontin omistusOma

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutSarvvikin lähellä olevat palvelut on niin Espoossa kuin Kirkkonummella. Kivenlahdessa on Alepa 2,8 km. Sundsbergissa on Kartanonrannan K-market 3,9 km, Masalan K-market 5,2km. Espoonlahden Lippulaivan kattavat palvelut 4,8km (prisma, lääkäriasema, apteekki, k-supermarket, metro, ravintolat ja kahvilat sekä erikoisliikkeet. Iso Omena Espoossa autolla 13min. Iso Omenassa kattavasti palveluita Prisma ja Citymarket, Terveysasema, lukuisat ravintolat ja kahvilat, erikoisliikkeet, Finnkino elokuvateatteri.
Lisätietoa palveluistaKirkkonummella kattavat palvelut. Keskustassa Citymarket- ja Prismakeskuksen lukuisine liikkeineen, Bistro Omat ravintola, jäähalli, uimahalli, jalkapallokentät, kuntoportaat, kuntosalit, Crossfit Kirkkonummi, Joo.Arena, kuplahalli, Peuramaan laskettelukeskus ja golf-kenttä sekä ratsastustalli, 10 uimarantaa. Useita metsiä ja ulkoilualuieta grillauspaikkoineen, kuten Porkkalanniemi, Meiko jne. Espoon palvelut ovat myös lähellä
LiikenneyhteydetBussi, jolla liityntä Matinkylän metroon. Bussit vievät myös Kivenlahden metroasemalle, kävelymatkaa Kivenlahden metrolle on 20min.
PäiväkotiPilke päiväkoti 140m, Sundsbergissa 5 päiväkotia, Masalassa niin suomen- kuin ruotsinkieliset päiväkodit, Espoossa lukuisia päiväkoteja
KoulutPeruskoulut: Kirkkonummen kunta - Kartanorannan Koulu Kirkkonummen kunta - Masalan Koulu Lukiot: Espoon kaupunki - Espoonlahden Lukio Espoon kaupunki - Kuninkaantien lukio

Kuvat

Kiinteistönvälittäjä

Mari Varonen

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, DI
 • Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2015
 • Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV suoritettu 2016
 • Kiinteistönvälitysalan Bonari-koulutus 2015
 • Uudistuotannon myynnin koulutusohjelman Uudari sertit 1 ja 2
 • Diplomi-insinööri ja pitkä ura takana niin operatiivisen toiminnan johdossa, konseptoinnissa sekä kehittämisessä (mm. tehtaan rakennusprojekti, pesulan käynnistä, pesulan johto, sertifikaattien rakentaminen jne).

Pyydä asiakirjat tai sovi esittely

 • Hidden
 • Hidden