Sundetin puistotie 31, Kirkkonummi

 • 345 000 €
 • 68m2
 • 3h+kt+s+terassi (yht. järj mukaan 3h+kt+s)
 • Rivitalo
 • 2023
 • Su 21.04.2024
  klo 16:40 - 17:10

Esittely

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
 • Mari Varonen
 • Nord LKV Oy
 • mari@nordlkv.fi
 • 040 680 7752
Esittelyt21.04.2024 16:40 - 17:10
Tervetuloa esittelyyn!

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21264094
Sijainti
 • Sundsberg
 • Sundetin puistotie 31
 • 02450
 • Kirkkonummi
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h+kt+s+terassi (yht. järj mukaan 3h+kt+s)
Asuinpinta-ala m²68 m²
Yhteensä m²68 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2023
Käyttöönottovuosi2023
VapautuminenVuokrattuna. Vuorasopimus päättyy 30.4.2024

Hinta ja kustannukset

Kuukausivuokra1 380 €
Velaton hinta345 000 €
Myyntihinta127 844,13 €
Velkaosuus217 155,87 €
Yhtiövastike1 091,90 €
Rahoitusvastike853,90 €
Hoitovastike238,00 €
Vesimaksu
 • 20
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaAutopaikan vastike 10 €/kk (huoneistolle kuuluva) Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk. Vesimaksun yksikköhinta kylmä vesi 4€/m3 ja lämmin vesi 8 €/m3. Varsinaisessa yhtiökokouksessa/hallituksen luovutuskokouksessa 30.5.2023 päätettiin antaa hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä 1-2 kuukauden hoitovastike tarvittaessa ja valtuutus tarkistaa pääomavastiketta tarvittaessa koron muutosta vastaavaksi. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Isännöitsijältä 2.4.2024 saadun tiedon mukaan yhtiökokouksen 2024 päivää ei ole vielä sovittu, joten vielä ei ole tiedossa 2023 tilinpäätöksen vaikutusta 2024 talousarvioon. Rakennuslainasta maksetaan tällä hetkellä pelkkää korkoa ja pääomalainan pitäisi nousta kattamaan lyhennykset 4/2025 (yhtiön lyhennykset alkaa 9/2025). Huoneiston osakekirja on sähköinen ja yhtiö on siirtynyt MML sähköiseen huoneistotietojärjestelmään.

Asunnon lisätiedot

Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausUlko-ovi on kaunis osin lasi-ikkuinakoristein. Eteisessä laattalattia vesikiertoisella lattialämmityksellä. Eteisessä kaapisto.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Parveketyyppi: ranskalainen
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaB2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko, muu
Videoesittelyt

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, betoni
Katto
 • harja
Keittiön kuvaus
 • Avonainen sekä moderni Topi-keittiö harmonisin väri- ja materiaalivalinnoin. L-mallisella keittiöllä on mukavasti säilytys- ja kaappitilaa. Kodinkoneet: Electrolux jääkaappi/pakastin, integroitu Electrolux mikroaaltouuni, Electrolux astianpesukone sekä Electrolux induktio liesitaso ja uuni. Välitila laminaatti ja työtaso laminaattia. Keittiöallas Franke ja hana Safira. Liesituuletin Suvi Säädin Kupu. Lattia laminaattia ja seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku Oras Nova & Apollo. Taitettava suihkuseinä (vaihdettu pidempään), pesuallas, peilikaappi, allaskaappi. Pyykkikaapisto.. Wc-istuin. Lattia laattaa ja seinä isoa kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
 • Alakerrassa erillinen wc, jossa runsaasti tilaa vaikka vauvanhoitopöydälle tai harrastusvälineille. Tilassa wc-istuin Gustavsberg Nautic, pesuallas, allaskaappi, peili. lattia laattaa, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
 • Kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna, jossa on lasiovi ja lasiseinöä. Kaunis ja moderni sauna tuo lasiseinän myötä paljon valoa kylpyhuoneeseen. Saunassa Harvia Cilindro PC90 (tornikiuas) manuaaliohjauksella. Lattia laattaa, seinät puupanelia.
Olohuoneen kuvaus
 • Avonainen olohuone, josta on käynti terassille. Olohuoneeseen tuo avaruutta vaalea portaikko. Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 2
 • Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Isommassa makuuhuoneessa ranskalainen parveke. Lattia laminaattia, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys. Pienemmässä makuuhuoneessa on kaapisto, lattia laminaattia sekä seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotYhtiöjärjestyksen mukaan huoneistolle kuuluu noin 5,5 m² kylmä varasto asunnon B4 päädyssä.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimiAs. Oy Kirkkonumen Rakkakaari
Isännöitsijän yhteystiedotIsännöitsijä Ami Pyyhtiä Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste Turvalaaksonkaari 2, 3.krs, 01740 Vantaa 020 748 0089 ami.pyyhtia@kiinteistotahkola.fi
Taloyhtiössä muutaKoneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla. Yhtiö ostanut tontin omaksi 31.10.2023. Rakennuttaja Rakka Asunnot Oy. Yhtiöjärjestyksen mukaan naapurikiinteistöllä (As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) on rasitteena pysyvä oikeus kulkuyhteyttä (sisäänajoa ja ajotietä) varten yhtiön alueella. Naapurikiinteistöllä (As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) on rasitteena pysyvät ja yksinomainen käyttö- ja kulkuoikeus ythiön alueella (tai kiinteistön rajojen päällä) sijaitseviin 17 autopaikkaan. Yhtiöllä on rasitteena pysyvä käyttö- ja kulkuoikeus naapurikiinteistöllä (As Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) alueella sijaitsevaan leikkialueeseen ja vastaavasti naapurikiinteistöllä (A. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) on rasitteena pysyvä käyttö- ja kulkuoikeus yhtiön alueella sijaitsevaan leikkialueeseen. Yhtiöllä on rasitteena pysyvä oikeus käyttää yhteisesti naapurikiinteistön (As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) alueella sijaitsevaa piharakennusta, jossa sijiaitsevat yhtiön ja naapurikiinteistön ( As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) yhteistä jätehuoltotila sekä väestönsujoja sekä tekninen tila. Lisäksi piharakennuksessa sijaitsevat yhtiön 3 em. nimettyä lämmintä häkkivarastoa ja naapurikiinteistön (As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) 4 lmmintä nimettyä häkkivarastoa. yhtiöllä ja naapurikiinteistöllä (As. Oy Rakkapuisto) on puolin ja toisin oikeus sijoittaa kiinteistöjen alueille rakentamisen edellyttämiä viemärijohtoja, vesijohtoja sekä sähköjohtoja. Yhtiöt ovat tehneet keskenään kaikki em. liittyvät ja tarvittavat kiinteistö- ja rasitesopimukset. Yhtiön rakennusten, piha-alueiden, varastojen, autopaikkojen, polkupyörätilojen ja leikkialueiden sekä naapuriyhtiön (As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) alueella sijaitsevan piharakennuksen sijainti on esitetty tämän yhtiöjärjestyksen liitepiirustuksessa.
EnergialuokkaB2018
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitYhtiön rakennukset on käyttöönotettu 29.3.2023. Yhtiössä tehty piha-alueiden asfaltointi 2023.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitTämä on AsOyl 6 luku 3 § tarkoittama hallituksen kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve. Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin. Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen. Selvitys korjaustarpeista vuosille 2023–2028 Kunnossapito- tai muutostyötarve Yhtiön rakennukset on käyttöönotettu 29.3.2023 (loppukatselmus pidetty 27.2.2023), eikä niihin kohdistu merkittäviä korjaustarpeita tarkastelujaksolla. Rakenteiden ja järjestelmien tarkastukset huolto-ohjelman mukaisesti. Takuuaikana mahdollisesti esiin tulevien vikojen ilmoitus perustajaurakoitsijalle, tilastointi ja vuosikorjausten loppuunsaattamisen sekä vakuuksien valvonta
Tontin pinta-ala6300,5 m²
Tontin omistusOma

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutKoulu, 5 päiväkotia sekä lähikauppa ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät omalta kylältä. Lähialueelta löytyy lisää palveluita sekä terveydenhuoltoa sekä paljon harrastusmahdollisuuksia ja Kirkkonummelta löytyy mm. 10 uimarantaa, joista läheltä mm. Sundsberg Sipulinranta, Luoma Vitträsk, Svartvik Vitträsk
Lisätietoa palveluistaK-market, Sundet Gym (lastennurkka, jumpat), Omppukerho (ilmainen), rantasauna (asukasyhd. vuokraa), soutuvene klubi, vuokraviljelypalstaa, BMX-rata, luontopolku. Masala: Terveyskeskus, neuvola, Masalan monitoimitalo (kirjasto, nuorisotila), Masalan Portin liiketila (lounasrav.Pisara, fysioter., vuokr. liike- ja varastotilaa), K-market ja S-market, apteekki, lounasravintola, pizzeria, kauneushoitola, talialainen herkkukauppa, Masalan nuorisoteatteri, muutama parturikampaaja. Urheilupuisto, tekonurmi, pururata, Lähitapiola Arena, Crossfit Kirkkonummi.
LiikenneyhteydetBussipysäkki Sunsberginraitti, Sundetin Puistotie 1200m, (reitit 171, 172, 173, 901), liittymäreitit Isosta Omenasta metroon, Masalan juna-asema 2 km. Länsiväylän moottoritie ja kehä III tekee liikkumisen myös autolla sujuvaksi. Autolla Ruoholahteen n. 20 min.
PäiväkotiNorlandia Taapero 850 m, Norlandia Kartano 800 m, Norlandia Linna 800 m, Pilke Tiedepäiväkoti Kaste (hirsipäiväkoti, ruotsinkielinen ryhmä hakeutumassa palvelusetelituottajaksi) 350m, Kartanonrannan päiväkoti (kunnallinen) 1100m, Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvik 5 km, Bobäcks förskola 4,5 km, Murut Solstugan Heikkilä (suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti) 8,3 km, Hommas daghem (kunnallinen ruotsinkielinen) 2,8 km
KoulutTurvallinen koulumatka Musketöörin puiston kautta Kartanonrannan kouluun (ala-aste, iltapäiväkerho sekä ulkoilupainotteinen iltapäiväkerho) 1100 m, Masalassa Nissnikun koulu (yläaste) 2,3 km sekä Masalan koulu (ala-ste) 3,2 km sekä ruotsinkielinen Bobäck skola 4,5 km

Kuvat

Kiinteistönvälittäjä

Mari Varonen

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, DI
 • Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2015
 • Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV suoritettu 2016
 • Kiinteistönvälitysalan Bonari-koulutus 2015
 • Uudistuotannon myynnin koulutusohjelman Uudari sertit 1 ja 2
 • Diplomi-insinööri ja pitkä ura takana niin operatiivisen toiminnan johdossa, konseptoinnissa sekä kehittämisessä (mm. tehtaan rakennusprojekti, pesulan käynnistä, pesulan johto, sertifikaattien rakentaminen jne).

Pyydä asiakirjat tai sovi esittely

 • Hidden
 • Hidden