Vileninkuja 2, Kirkkonummi

 • 399 000 €
 • 110m2
 • 4h+k+s+lasitettu parveke (yhtiöjärj. mukaan 4h+k+s+v) / oma tontti, maalämpö
 • Rivitalo
 • 2007
 • Su 07.07.2024
  klo 16:30 - 17:00

Esittely

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
 • Mari Varonen
 • Nord LKV Oy
 • mari@nordlkv.fi
 • 040 680 7752

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21673746
Sijainti
 • Sundsberg
 • Vileninkuja 2
 • 02450
 • Kirkkonummi
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4h+k+s+lasitettu parveke (yhtiöjärj. mukaan 4h+k+s+v) / oma tontti, maalämpö
Asuinpinta-ala m²110 m²
Yhteensä m²110 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2007
Käyttöönottovuosi2007
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta399 000 €
Myyntihinta399 000 €
Yhtiövastike440,00 €
Hoitovastike440,00 €
Vesimaksu
 • 20
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaVesivastike-ennakko 20 €/hlö/kk oma mittari Kylmävesi, tasaus kulutuslukema 5,32 €/m3 Lämminvesi, tasaus kulutuslukema 7,45 €/m3 Taloyhtiön vesitasauslaskutus suoritetaan kerran vuodessa kesäkuussa 31.5. lukemilla. Osakkaat/asukkaat voivat itse lukea vesimittarit. Osakkaan vaihtuessa tehdään vesitasauslaskutus. Lämmitys sisältyy vastikkeeseen. Varsinainen yhtiökokous 27.5.2024 päätti myöntää hallitukselle valtuutuksen nostaa tarvittaessa kaksi ylimääräistä hoitovastiketta. Hallitus valtuutettiin myös muuttamaan pääomavastikkeiden määrää, jos pääomavastikkeilla katettavien lainojen korot muuttuvat niin, että vastikkeen määrää on korotettava kasvaneiden korkokulujen kattamiseksi tai että vastikkeen määrää voidaan laskea pienentyneiden korkokulujen takia. Päätökset ovat voimassa tästä yhtiökokouksesta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen. Yhtiössä tulossa julkisivumaalaus ja siinä yhteydessä tehdään katon pesu ja pinnoitus ja normaali huolto esim. rikkinäisten tiilien vaihto. Yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen/isännöitsijän rahoittaa tämä taloyhtiölainalle. Taloyhtiölaina koostuu 150 000 euron luottolimiitistä (remonttilaina), joka sovittuna aikana muutetaan sovitulla määrällä lainaksi. Arvio huoneistokohtaisesta koko velkaosuudesta on 4 949,01 € ja pääomavastike 39,29 €/kk. Yhtiö tulee pitämään tästä syksyllä 2024 ylimääräisen yhtiökokouksen, katon osuus on kilpailutettu, mutta ei vielä maalausta, joten maalauksen hinta on tällä hetkellä arvio. Päätettiin järjestyssäännöistä, ilmalämpöpumppujen ohjeistuksesta sekä yhtiöjärjestyksen muutoksesta.

Asunnon lisätiedot

Sauna
 • oma sauna
Tulisija
 • takkavaraus
 • olohuoneen portaiden puolen kulmassa.
Tilojen kuvausEteisessä kiinteä peililiukuovikaappi- Lattia laattaa, seinät lasikuitutapettia. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö).
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: etelä, kaakko
 • Parveketyyppi: lasitettu, ulostyönnetty
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Tehdyt korjaukset2023 Uusittu ulkoterassi n. 30m² aitojen paikkamaalaus ja osin aidan korjaus pensaan leikkaus yhtiön toimesta tehty ilmanvaihtokoneen huolto ja tasapainotus (huoltoyhtiön kautta) keittiön ja ruokailutilan välinen saarekkeen osa rimoitettu. 2022 Toshiba viilentävä ilmalämpöpumppu (osakkaan vastuulla, asennettu 5/2022). Ulkoyksikköön liitettävissä toinen sisäyksikkö muutostyönä Uusittu laminaatti ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Seinien tasoitus ja maalaus (khh, ruokailutila, osittain olohuone). Pihan laittoa, liuskekivet, laatoitus, pensaiden poistoa, pihavajan hankinta yhtiön toimesta uusittu keittiön hana 2021 Sähköauton latausaseman asennus Verisure hälytysjärjestelmä ja vesivuotovahti (astianpesukoneen alla) asennettu 06/2021. Uusi omistaja voi halutessaan tehdä sopimuksen Verisuren kanssa. Muussa tapauksessa Verisure noutaa laitteet pois.
EnergialuokkaB2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausMaalämpö
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotVälitysliikkeen rekisteröity nimi ja tiedot muista tiedoista poiketen: Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, elementti
Katto
 • harjakatto
 • betonitiili
Keittiön kuvaus
 • Avonainen keittiö, jossa ikkuna työtason ja kaapiston välillä. Keittiöstä käynti erilliseen kodinhoitohuoneeseen. Keittiössä Whirlpool jääkaappi ja pakastin 2015, AEG uuni ja induktio liesitaso 2019, UPO astianpesukone (alkup.). Lapetek liesituuletin. Lattia laattaa, seinät tasoitettu ja maalattu (eli lasikuitutapetti tasoitettu). Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö).
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku, liukuovi. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Tilasta käynti saunaan. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö).
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:2
 • Alakerrassa erillinen, tilava wc, jossa wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö). nykyisellä omistajalla kuivausrumpu alakerran wc:ssä, mutta kuivausrummun voi myös muutostyöllä laittaa kodinhoitohuoneeseen pesukoneen päälle (jotta hanan saa suljettua pesutornin takaa). Yläkerrassa erillinen wc, jossa wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö):
Saunan kuvaus
 • Yläkerran kylpyhuoneesta käynti ikkunalliseen ja poikkeuksellisen isoon saunaan. Sauna on Sundsbergin suurimpia asunto-osakeyhtiöissä. Harvia kiuas. Lattia laattaa, seinät puupanelia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Alakerrassa keittiöstä käynti erilliseen kodinhoitohuoneeseen. Tilassa paikka pesutornille (vesihana jäisi taakse), pesukoneliitäntä, kaapistoa, työtasoa. Ikkuna. Pesuallas. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö). Lattia laattaa, seinät tasoitettu ja maalattu. Tilassa keskuspölynimuri (nykyinen omistaja ei ole käyttänyt).
Olohuoneen kuvaus
 • Tilava olohuone, josta käynti takapihan patiolle. Olohuoneessa laminaatti (uusittu 2022, alla ei ole parkettia, alla askeläänieristys) seinät osittain tasoitettu ja maalattu ja lasikuitutapettia. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö).
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Isomman makuuhuoneen voi jakaa kahdeksi tilaksi, jolloin toiseen tilaan jää isompi ikkuna ja toiseen nauhaikkuna. Isossa makuuhuoneessa pitkä rivi kaappeja ja pienessä myös kaappeja. Lattia parkettia, päämakuuhuoneessa osa seinistä on tasoitettu ja maalattu ja osa lasikuitutapettia. Pienessä makuuhuoneessa seinät lasikuitutapettia. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö).
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotSisääntulon yhteydessä lämmin varasto (lattialämmitys, maalämmöllä).

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Kirkkonummen Vileninkuja
Isännöitsijän yhteystiedotIsännöitsijä Johanna Remes Fluxio Isännöinti Oy Tekniikantie 2 02150 Espoo 010 339 0533
Taloyhtiössä muutaYhtiökokokouksessa 2024 yhtiöjärjestyksen päivitys. ks. uusi yhtiöjärjestys liitteissä. 18.10.2023 hallituksen päätöksestä ei suoriteta ilmalämpöpumppujen lopputarkastuksia. Koneellinen ilmanvaihto --- Taloyhtiön katuosoitteet: Vileninkuja l A-E,2 A-E,3 A-E,4 A-E, Nymaninkuja l A-E,3 A-E --- Yhtiöllä osuus Sundet II väestönsuojasta 76,2m². Väestönsuojavastike jyvitetty väestönsuojayhtiöiden kesken. Yhtiö vastaa Nymanin- ja Vileninkujan kunnossapidosta yhtiön alueisiin rajoittuvilla osuuksilla. --- ELISA LAAJAKAISTA Taloyhtiössä yhteinen vastikkeellinen Elisa 10 M laajakaista. --- ILMALÄMPÖPUMPUN ASENTAMINEN Vaatii aina muutostyöilmoituksen ja hallituksen hyväksynnän ks. ohjeistus alla. Asukkaan tulee esittää muutostyöilmoitus/-suunnitelma, josta käy ilmi olennaiset asiat pumpun asennukseen liittyen - ulkopuolisen laitteen sijainti, kiinnitykset, läpiviennit ja niiden tiivistäminen, kondenssiveden yms. poisto, sisäpuolisten laitteiden sijainnit ja putkien läpiviennit, jne. - asennuksen tekevä yritys, jolta löytyy tarvittavat luvat (sähkö- ja kylmäaineluvat) TUKES:n urakoitsijarekisteristä - asentaja, jolla oltava kylmäalan pätevyys Laitteen tulee olla hiljainen ja sijaita niin ettei se aiheuta häiriötä naapureille. Koteloiminen talon värityksen mukaan. Laitteen sijainti tulee olla sellainen, että jatkossa vastaavat laitteet saadaan yhdenmukaisesti asennettua muihin asuntoihin. Yhtiö voi hankkia osakkaan laskuun ulkopuolisen valvojan, jos suunnitelman perusteella nähdään valvonnalle tarvetta. Kunnossapitovastuu laitteesta kuuluu joka tapauksessa osakkaalle, kuten myös vastuu laitteesta tai sen asennuksesta mahdollisesti aiheutuvista muista ongelmista ja niiden aiheuttamista kustannuksista. Esimerkiksi, jos laite tai sen asennus aiheuttaa kosteusvahinkoja rakenteille, vastuu korjauskustannuksista on osakkaalla. --- Yhtiö siirtynyt maalämpöön lämmitysmuotona 06/2017
EnergialuokkaB2018
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2011 Yhtiön vesikatot tarkastettu ja tuotevikaiset tiilet vaihdettu tiilentoimittajan laskuun. 2013 IV-kanavien puhdistus ja perussäätö 2013 yhtiön vesikatot tarkastettu ja tuotevikaiset tiilet vaihdettu tiilentoimittajan laskuun. 2013 radonmittaukset suoritettu, 5 imuria asennettu 2013–2014 kosteuskartoitus tehty 2014 Eke korjannut kaikkien asuntojen yläkerran lattiakaivot 2016 Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja maalämpöön siirtyminen 2019 Salaojien huuhtelu ja kuvaus 2019 Kaikkien vesipostien tarkastus 2020 Märkätilojen massakosteuskartoitus (Raksystems) 2020 Sähkö- ja hybridiautojen latausratkaisujen kartoitus (APT Elektro) 2021 Parvekekaiteiden kunnon tarkistus ja kunnostus 2022 Puupilareiden huoltomaalaus, taloyhtiön puuaitojen osittainen kunnostaminen 2023 Tulvakynnysten lisääminen 2023 Kattojen kunnon tarkistus 2023 Leikkiauleiden kunnostus, piha-alueen kunnostus (jatkuva) 2023 IV-kanavien nuohous, IV-mittaus ja säätö 2023 Vuodonilmaisinputkien tarkastus ja uudelleen kiinnitys 2024 Julkisivujen huoltomaalauksen kartoitus 2024 Julkisivujen kunnostus- ja maalaustöiden suunnittelu SELVITYKSEEN LIITTYVÄ INFORMAATIO - taloyhtiö ostaa 2 kpl suodattimia huoneistokohtaiseen IV-koneeseen vaihdettavaksi syksyllä ja keväällä
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitRAKENNUSOSAT JA JÄRJESTELMÄT KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA (V. 2024-2028) Märkätila: Korjaukset tehdyn kuntokartoitusraportin mukaisesti (2024) Hanat ja vesipostit: Kuntotarkastus ja mahdolliset korjaukset, Vesikalusteiden tarvittava uusiminen (2024) Ilmanvaihtokoneet: Ilmanvaihdon vikojen korjaus (2024) Leikkivarusteet: Leikkialueiden kunnostus- ja maalaustöiden toteutus suunnitelmien mukaan (2024) Puujulkisivu: Julkisivujen kunnostus- ja maalaustöiden toteutus suunnitelmien mukaan (2025) Puuaitojen kunnostus (2024-2025) Ikkunat ja ulko-ovet: Ikkunalistojen tarvittava uusiminen, tarvittaessa maalaus (2024-2025) Vesikatto: Kattojen kunnostus tarkistuksen tuloksen perusteella (2024-2025) Märkätila: Nymaninkuja 3 C tarkistus ja mahdollinen korjaus (2024-2025) Märkätila: Vileninkuja 2 E tarkistus ja mahdollinen korjaus (2024-2025) Vesimittarit: Vesimittareiden uusiminen (2024-2025) Palovaroitinjärjestelmä: Palovaroittimien kartoitus ja hankinta (2024-2025) Muut toimenpiteet: Kuntoarvion kilpailuttaminen ja tilaaminen (2024-2025) Märkätila: Silikonisaumojen uusiminen yhtiön toimesta (2024-2026)
Tontin pinta-ala9039 m²
Tontin omistusOma

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutKoulu, 5 päiväkotia sekä lähikauppa ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät omalta kylältä. Lähialueelta löytyy lisää palveluita sekä terveydenhuoltoa sekä paljon harrastusmahdollisuuksia ja Kirkkonummelta löytyy mm. 10 uimarantaa, joista läheltä mm. Sundsberg Sipulinranta, Luoma Vitträsk, Svartvik Vitträsk
Lisätietoa palveluistaK-market, Sundet Gym (lastennurkka, jumpat), Omppukerho (ilmainen), rantasauna (asukasyhd. vuokraa), soutuveneklubi, viljelypalstojen vuokrausta, BMX-rata, luontopolku. Masala: Terveyskeskus, neuvola, Masalan monitoimitalo (kirjasto, nuorisotila), Masalanportin liiketila (lounasravintola Pisara, fysioterapia, hieroja, kampaamo, vuokralle liike- ja varastotilaa), K-market ja S-market, kauppa sesongin mukaiselle lähiruoalle, apteekki, lounasravintola, pizzeria, kauneushoitola, italialainen herkkukauppa, Masalan nuorisoteatteri. Urheilupuisto, tekonurmi, pururata, Joo.Arena, kuplahalli, Crossfit Kirkkonummi.
LiikenneyhteydetBussipysäkki Sunsberginraitti, Sundetin Puistotie 450m, (reitit 171, 172, 173, 901), liittymäreitit Isosta Omenasta metroon, Masalan juna-asema 1 km. Länsiväylän moottoritie ja kehä III tekee liikkumisen myös autolla sujuvaksi. Autolla Ruoholahteen n. 20 min.
PäiväkotiPäiväkoti: Norlandia Taapero 300 m, Norlandia Kartano 300 m, Norlandia Linna 300 m, Pilke Tiedepäiväkoti Kaste (hirsipäiväkoti) 900 m, Kartanonrannan päiväkoti (kunnallinen) 400m, Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvik 5 km, Bobäcks förskola 3,5 km, Murut Solstugan Heikkilä (suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti) 7,3 km, Hommas daghem (kunnallinen ruotsinkielinen) 1,8 km
KoulutKoulu: Lähikoulu (ala-aste, iltapäiväkerho sekä ulkoilupainotteinen iltapäiväkerho) 400 m, Masalassa Nissnikun koulu (yläaste) 1,4 km sekä Masalan koulu (ala-ste) 2,2 km sekä ruotsinkielinen Bobäck skola 3,5 km

Kuvat

Kiinteistönvälittäjä

Mari Varonen

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, DI
 • Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2015
 • Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV suoritettu 2016
 • Kiinteistönvälitysalan Bonari-koulutus 2015
 • Uudistuotannon myynnin koulutusohjelman Uudari sertit 1 ja 2
 • Diplomi-insinööri ja pitkä ura takana niin operatiivisen toiminnan johdossa, konseptoinnissa sekä kehittämisessä (mm. tehtaan rakennusprojekti, pesulan käynnistä, pesulan johto, sertifikaattien rakentaminen jne).

Pyydä asiakirjat tai sovi esittely

 • Hidden
 • Hidden
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.