Vileninkuja 2, Kirkkonummi

 • 407 000 €
 • 110m2
 • 4h+k+s+lasitettu parveke (yhtiöjärj. mukaan 4h+k+s+v) / oma tontti, maalämpö
 • Rivitalo
 • 2007
 • Su 14.04.2024
  klo 12:30 - 13:00

Esittely

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
 • Mari Varonen
 • Nord LKV Oy
 • mari@nordlkv.fi
 • 040 680 7752

Asunnon perustiedot

Kohdenumero20353212
Sijainti
 • Sundsberg
 • Vileninkuja 2
 • 02450
 • Kirkkonummi
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4h+k+s+lasitettu parveke (yhtiöjärj. mukaan 4h+k+s+v) / oma tontti, maalämpö
Asuinpinta-ala m²110 m²
Yhteensä m²110 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros2
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2007
Käyttöönottovuosi2007
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta407 000 €
Myyntihinta407 000 €
Yhtiövastike440,00 €
Hoitovastike440,00 €
Vesimaksu
 • 20
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaVesivastike-ennakko 20 €/hlö/kk oma mittari Kylmävesi, tasaus kulutuslukema 4,84€/m3 Lämminvesi, tasaus kulutuslukema 6,77 €/m3 Lämmitys sisältyy vastikkeeseen. Varsinainen yhtiökokous 4.5.2022 päätti muuttaa taloyhtiön hoitolainan pääomalainaksi. Tämän huoneiston osalta tämä laina maksettu pois. Varsinainen yhtiökokous 11.5.2023 valtuutti hallituksen perimään tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai jättämään perimättä taloudellisen tilanteen niin salliessa. Päätös on voimassa tästä yhtiökokouksesta seuraavaan varasiaiseen yhtiökokoukseen asti. Taloyhtiön vesitasauslaskutus suoritetaan kerran vuodessa kesäkuussa 31.5. lukemilla. Osakkaat/asukkaat voivat itse lukea vesimittarit. Osakkaan vaihtuessa tehdään vesitasauslaskutus. OSAKELUETTELON SIIRTO MAANMITTAUSLAITOKSELLE Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna
 • oma sauna
Tulisija
 • takkavaraus
 • olohuoneen portaiden puolen kulmassa.
Tilojen kuvausEteisessä kiinteä peililiukuovikaappi- Lattia laattaa, seinät lasikuitutapettia. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö).
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: etelä, kaakko
 • Parveketyyppi: lasitettu, ulostyönnetty
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Tehdyt korjaukset2023 Uusittu ulkoterassi n. 30m² aitojen paikkamaalaus ja osin aidan korjaus pensaan leikkaus yhtiön toimesta tehty ilmanvaihtokoneen huolto ja tasapainotus (huoltoyhtiön kautta) keittiön ja ruokailutilan välinen saarekkeen osa rimoitettu. 2022 Toshiba viilentävä ilmalämpöpumppu (osakkaan vastuulla, asennettu 5/2022). Ulkoyksikköön liitettävissä toinen sisäyksikkö muutostyönä Uusittu laminaatti ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Seinien tasoitus ja maalaus (khh, ruokailutila, osittain olohuone). Pihan laittoa, liuskekivet, laatoitus, pensaiden poistoa, pihavajan hankinta yhtiön toimesta uusittu keittiön hana 2021 Sähköauton latausaseman asennus Verisure hälytysjärjestelmä ja vesivuotovahti (astianpesukoneen alla) asennettu 06/2021. Uusi omistaja voi halutessaan tehdä sopimuksen Verisuren kanssa. Muussa tapauksessa Verisure noutaa laitteet pois.
EnergialuokkaB2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausMaalämpö
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotVälitysliikkeen rekisteröity nimi ja tiedot muista tiedoista poiketen: Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, elementti
Katto
 • harjakatto
 • betonitiili
Keittiön kuvaus
 • Avonainen keittiö, jossa ikkuna työtason ja kaapiston välillä. Keittiöstä käynti erilliseen kodinhoitohuoneeseen. Keittiössä Whirlpool jääkaappi ja pakastin 2015, AEG uuni ja induktio liesitaso 2019, UPO astianpesukone (alkup.). Lapetek liesituuletin. Lattia laattaa, seinät tasoitettu ja maalattu (eli lasikuitutapetti tasoitettu). Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö).
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku, liukuovi. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Tilasta käynti saunaan. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö).
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:2
 • Alakerrassa erillinen, tilava wc, jossa wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö). nykyisellä omistajalla kuivausrumpu alakerran wc:ssä, mutta kuivausrummun voi myös muutostyöllä laittaa kodinhoitohuoneeseen pesukoneen päälle (jotta hanan saa suljettua pesutornin takaa). Yläkerrassa erillinen wc, jossa wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö):
Saunan kuvaus
 • Yläkerran kylpyhuoneesta käynti ikkunalliseen ja poikkeuksellisen isoon saunaan. Sauna on Sundsbergin suurimpia asunto-osakeyhtiöissä. Harvia kiuas. Lattia laattaa, seinät puupanelia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Alakerrassa keittiöstä käynti erilliseen kodinhoitohuoneeseen. Tilassa paikka pesutornille (vesihana jäisi taakse), pesukoneliitäntä, kaapistoa, työtasoa. Ikkuna. Pesuallas. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö). Lattia laattaa, seinät tasoitettu ja maalattu. Tilassa keskuspölynimuri (nykyinen omistaja ei ole käyttänyt).
Olohuoneen kuvaus
 • Tilava olohuone, josta käynti takapihan patiolle. Olohuoneessa laminaatti (uusittu 2022, alla ei ole parkettia, alla askeläänieristys) seinät osittain tasoitettu ja maalattu ja lasikuitutapettia. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö).
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Isomman makuuhuoneen voi jakaa kahdeksi tilaksi, jolloin toiseen tilaan jää isompi ikkuna ja toiseen nauhaikkuna. Isossa makuuhuoneessa pitkä rivi kaappeja ja pienessä myös kaappeja. Lattia parkettia, päämakuuhuoneessa osa seinistä on tasoitettu ja maalattu ja osa lasikuitutapettia. Pienessä makuuhuoneessa seinät lasikuitutapettia. Vesikiertoinen lattialämmitys (maalämpö).
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotSisääntulon yhteydessä lämmin varasto (lattialämmitys, maalämmöllä).

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Kirkkonummen Vileninkuja
Isännöitsijän yhteystiedotIsännöitsijä Johanna Remes Fluxio Isännöinti Oy Tekniikantie 2 02150 Espoo 010 339 0533
Taloyhtiössä muuta18.10.2023 hallituksen päätöksestä ei suoriteta ilmalämpöpumppujen lopputarkastuksia. Koneellinen ilmanvaihto --- Taloyhtiön katuosoitteet: Vileninkuja l A-E,2 A-E,3 A-E,4 A-E, Nymaninkuja l A-E,3 A-E --- Yhtiöllä osuus Sundet II väestönsuojasta 76,2m². Väestönsuojavastike jyvitetty väestönsuojayhtiöiden kesken. Yhtiö vastaa Nymanin- ja Vileninkujan kunnossapidosta yhtiön alueisiin rajoittuvilla osuuksilla. --- ELISA LAAJAKAISTA Taloyhtiössä yhteinen vastikkeellinen Elisa 10 M laajakaista. --- ILMALÄMPÖPUMPUN ASENTAMINEN Vaatii aina muutostyöilmoituksen ja hallituksen hyväksynnän ks. ohjeistus alla. Asukkaan tulee esittää muutostyöilmoitus/-suunnitelma, josta käy ilmi olennaiset asiat pumpun asennukseen liittyen - ulkopuolisen laitteen sijainti, kiinnitykset, läpiviennit ja niiden tiivistäminen, kondenssiveden yms. poisto, sisäpuolisten laitteiden sijainnit ja putkien läpiviennit, jne. - asennuksen tekevä yritys, jolta löytyy tarvittavat luvat (sähkö- ja kylmäaineluvat) TUKES:n urakoitsijarekisteristä - asentaja, jolla oltava kylmäalan pätevyys Laitteen tulee olla hiljainen ja sijaita niin ettei se aiheuta häiriötä naapureille. Koteloiminen talon värityksen mukaan. Laitteen sijainti tulee olla sellainen, että jatkossa vastaavat laitteet saadaan yhdenmukaisesti asennettua muihin asuntoihin. Yhtiö voi hankkia osakkaan laskuun ulkopuolisen valvojan, jos suunnitelman perusteella nähdään valvonnalle tarvetta. Kunnossapitovastuu laitteesta kuuluu joka tapauksessa osakkaalle, kuten myös vastuu laitteesta tai sen asennuksesta mahdollisesti aiheutuvista muista ongelmista ja niiden aiheuttamista kustannuksista. Esimerkiksi, jos laite tai sen asennus aiheuttaa kosteusvahinkoja rakenteille, vastuu korjauskustannuksista on osakkaalla. --- Yhtiö siirtynyt maalämpöön lämmitysmuotona 06/2017
EnergialuokkaB2018
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitTOIMENPIDE VUOSI Yhtiön vesikatot tarkastettu ja tuotevikaiset tiilet vaihdettu tiilentoimittajan laskuun. 2011 IV-kanavien puhdistus ja perussäätö 2013 Yhtiön vesikatot tarkastettu ja tuotevikaiset tiilet vaihdettu tiilentoimittajan laskuun. 2013 Radonmittaukset suoritettu, 5 imuria asennettu 2013–2014 Kosteuskartoitus tehty 2014 Eke korjannut kaikkien asuntojen yläkerran lattiakaivot 2016 Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja maalämpöön siirtyminen 2017 Salaojien huuhtelu ja kuvaus 2019 Kaikkien vesipostien tarkastus 2019 Märkätilojen massakosteuskartoitus (Raksystems) 2020 Sähkö- ja hybridiautojen latausratkaisujen kartoitus (APT Elektro) 2020 Parvekekaiteiden kunnon tarkistus ja kunnostus 2021 Puupilareiden huoltomaalaus, Taloyhtiön puuaitojen osittainen kunnostaminen 2022 SELVITYKSEEN LIITTYVÄ INFORMAATIO - taloyhtiö ostaa 2 kpl suodattimia huoneistokohtaiseen IV-koneeseen vaihdettavaksi syksyllä ja keväällä
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitRAKENNUSOSAT JA JÄRJESTELMÄT KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA (V. 2023 – 2027) Piha: Leikkialueiden kunnostus, piha-alueen kunnostus (jatkuva) Julkisivut: Julkisivujen paikkamaalaus (2023–2025) Julkisivujen huoltomaalauksen kartoitus ja tarvittaessa aloitus (2024-2025) Puuaitojen kunnostus (2023-2025) Ikkunat ja ulko-ovet: Ikkunalistojen tarvittava uusiminen, tarvittaessa maalaus (2023-2025) Katto: Kattojen kunnon tarkistus (2023) Kattojen kunnostus tarkistuksen tuloksen perusteella Huoneistojen märkätilat: Korjaukset tehdyn kuntokartoitusraportin mukaisesti (2023) Vesi- ja viemärijärjestelmä: Sadevesi ja runkoviemäreiden huuhtelu -ja kuvaus (2023-2024) Ilmanvaihto: IV-kanavien nuohous, Iv-mittaus ja säätö (2023) Vesikalusteet: Vesikalusteiden tarvittava uusiminen (jatkuva)
Tontin pinta-ala9039 m²
Tontin omistusOma

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutKoulu, 5 päiväkotia sekä lähikauppa ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät omalta kylältä. Lähialueelta löytyy lisää palveluita sekä terveydenhuoltoa sekä paljon harrastusmahdollisuuksia ja Kirkkonummelta löytyy mm. 10 uimarantaa, joista läheltä mm. Sundsberg Sipulinranta, Luoma Vitträsk, Svartvik Vitträsk
Lisätietoa palveluistaK-market, Sundet Gym (lastennurkka, jumpat), Omppukerho (ilmainen), rantasauna (asukasyhd. vuokraa), soutuveneklubi, viljelypalstojen vuokrausta, BMX-rata, luontopolku. Masala: Terveyskeskus, neuvola, Masalan monitoimitalo (kirjasto, nuorisotila), Masalanportin liiketila (lounasravintola Pisara, fysioterapia, hieroja, kampaamo, vuokralle liike- ja varastotilaa), K-market ja S-market, kauppa sesongin mukaiselle lähiruoalle, apteekki, lounasravintola, pizzeria, kauneushoitola, italialainen herkkukauppa, Masalan nuorisoteatteri. Urheilupuisto, tekonurmi, pururata, Joo.Arena, kuplahalli, Crossfit Kirkkonummi.
LiikenneyhteydetBussipysäkki Sunsberginraitti, Sundetin Puistotie 450m, (reitit 171, 172, 173, 901), liittymäreitit Isosta Omenasta metroon, Masalan juna-asema 1 km. Länsiväylän moottoritie ja kehä III tekee liikkumisen myös autolla sujuvaksi. Autolla Ruoholahteen n. 20 min.
PäiväkotiPäiväkoti: Norlandia Taapero 300 m, Norlandia Kartano 300 m, Norlandia Linna 300 m, Pilke Tiedepäiväkoti Kaste (hirsipäiväkoti) 900 m, Kartanonrannan päiväkoti (kunnallinen) 400m, Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvik 5 km, Bobäcks förskola 3,5 km, Murut Solstugan Heikkilä (suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti) 7,3 km, Hommas daghem (kunnallinen ruotsinkielinen) 1,8 km
KoulutKoulu: Lähikoulu (ala-aste, iltapäiväkerho sekä ulkoilupainotteinen iltapäiväkerho) 400 m, Masalassa Nissnikun koulu (yläaste) 1,4 km sekä Masalan koulu (ala-ste) 2,2 km sekä ruotsinkielinen Bobäck skola 3,5 km

Kuvat

Kiinteistönvälittäjä

Mari Varonen

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, DI
 • Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2015
 • Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV suoritettu 2016
 • Kiinteistönvälitysalan Bonari-koulutus 2015
 • Uudistuotannon myynnin koulutusohjelman Uudari sertit 1 ja 2
 • Diplomi-insinööri ja pitkä ura takana niin operatiivisen toiminnan johdossa, konseptoinnissa sekä kehittämisessä (mm. tehtaan rakennusprojekti, pesulan käynnistä, pesulan johto, sertifikaattien rakentaminen jne).

Pyydä asiakirjat tai sovi esittely

 • Hidden
 • Hidden